Informace ke kurzům jógy

30.12.2013 16:02

Informace ke kurzům JÓGY

Na kurzy se přihlašujte u Zdeňky Struhovské, tel. 602 421 285, e-mail: zdenkastruhovska@seznam.cz nebo struhovska@redukcetuku.cz.

Informace o kurzech na www.zdenkastruhovska.webnode.cz nebo u Zdeňky Struhovské.

Zmeškané lekce kurzů

V případě, že se nemůžete dostavit na lekci kurzu, je potřeba se omluvit Zdeňce Struhovské  do 12.00 hod. toho dne, kdy lekce probíhá. Omluvy zasílejte jako sms na tel. č. 602 421 285 nebo volejte. Omluvy nesměřujte do salonu Sára!!!

Omluvené lekce je možné si nahradit na jakékoliv jiné lekci jógy, která během týdne probíhá /jsou celkem 4 lekce týdně/. Všechny omluvené lekce je však nutné si nahradit do ukončení kurzů /do konce března 2014/. Při nahrazování lekcí  se zapisujte do sešitu rezervací JÓGY, která je na recepci salonu Sára.

Platby za kurz

Platby za kurz je možné provést osobně u Zdeňky Struhovské nebo v Salonu Sára. Kurz je nutno zaplatit před započetím kurzu, nejdéle však první den kurzu . Rezervace kurzu bude platná v den zaplacení kurzovného.

Nejsem si jistý/-á/, zda se mi bude kurz líbit

Pokud si nejste jistí s přihlášením na kurz, je možné absolvovat jednu lekci /cena  110,- Kč/ a v případě, že se vám bude cvičení líbit, doplatíte si zbytek kurzovného. Tento jednorázový vstup vám bude odečten z celé ceny kurzu. Tato nabídka platí jen v případě, že není kurz plný.

Kontakt

Jógou k harmonii. 602 421 285 zdenkastruhovska@seznam.cz